Kotimaiset SADE-korut, valmistettu Suomessa.
Share |

Korujen materiaalit


Korujemme päämateriaali on lasi. Laadukkaat lasihelmemme tulevat pääosin Tsekeistä, jossa lasihelmien tuotanto on jatkunut jo vuosisatojen ajan.

Käytämme koruissa lasihelmien lisäksi makeanvedenhelmiä, kiveä, sekä nikkelivapaita metallihelmiä. Tuotteemme noudattavat EU:n nikkelidirektiiviä. Korumme eivät sisällä nikkeliä yli sallitun määrän. Koruissa käytetyt lukot ja muut metalliosat ovat pääosin hopeoituja.

Suosittelemme kuitenkin, että jos teille on esiintynyt nikkeliallergiaa valitsette koruistamme sellaiset tuotteet, joissa ei ole käytetty metallia. Voimme erityistilauksena valmistaa suurimman osan tuotteistamme myös täysin metallittomina. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan. Tällaisissa tapauksissa pyydämme teitä ottamaan meihin suoraan yhteyttä esim. sähköpostitse info@saratedesign.fi tai puhelimitse 040 5959262.

Halutessanne voitte tilata korun myös sterling hopeasta tehdyillä lukoilla ja muilla osilla. Korun hintaan lisätään tällöin ns. hopealisä n.5-10 euroa.  

Korvakoruja on mahdollista tilata hopeakoukuilla tai hopeanapeilla. Korujen hintaan lisätään silloin 2 €. Mainitse tilatessasi lisätiotoja kohdassa, jos haluat korusi hopeaosilla.