Kotimaiset SADE-korut, valmistettu Suomessa.
Share |

Toimitusehdot

Tilaukset tehdään käyttämällä ostoskoria. Asiakkaalla on mahdollista valita maksuvaihtoehdoksi korttimaksu tai sähköpostiin lähetettävä ennakkolasku. Korttimaksun valittuanne lähetämme korunne teille mahdollisimman pian, viimeistään 7 vrk kuluttua tilauksesta. Tehtyänne tilauksen ja valittuanne laskuvaihtoehdon, saatte ennakkolaskun sähköpostiinne keskimäärin seuraavana arkipäivänä. Laskun loppusummaan lisätään 3,00 euroa pakkaus-ja käsittelykuluja. Tilaus toimitetaan, kun maksusuoritus näkyy Sarate designin tilillä.

Muualle Eurooppaan lähetettäviin tilauksiin noudatetaan Itellan hinnastoa. Ilmoitamme teille postimaksun suuruuden tilausvahvistuksen yhteydessä.

TOIMITUSAIKA

Tilauksesi lähetetään sinulle mahdollisimman pian postitse maksun näkyessä tilillämme. Pyrimme nopeaan palveluun. Huomaathan, että eri pankkien välisiin tilisiirtoihin saattaa kulua 1-3vrk. Posti kuljettaa tilaamasi tuotteet paketissa lähimpään postitoimistoon tai paketin ollessa pieni suoraan postilaatikkoosi.  

Maksuehdot

Meillä on käytössä Checkout Finland Oy:n maksun välityspalvelu. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

PALAUTUSOIKEUS

Voit palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteen 14 vrk:n sisällä siitä, kun olet vastaanottanut sen. Tuotteen tulee olla palautettaessa alkuperäisessä kunnossa.Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Viallisen tuotteen reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@saratedesign.fi, tai puhelimella numerosta 0405959262. Ensisijaisesti alkuperäinen viallinen tuote pyritään korjaamaan, mutta jos se ei onnistu, tuote vaihdetaan samanlaiseen tai vastavaan uuteen tuotteeseen.Tuotetta vaihdettaessa liitä mukaan viesti mihin tuotteeseen palautettu tuote vaihdetaan. 

Peruuttamisoikeus
Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla laittamalla meille viestiä sähköpostitse info@saratedesign.fi

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen kokonaisuudessaan, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
  
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan tuotteita ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.
 

Force Majeure

Sarate design ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toiminta mahdollisessa riitatilanteessa 

Ensisijaisesti pyrimme toimimaan niin, ettei riitatilanteita syntyisi. Jos sellainen tilanne kuitenkin jostain syystä syntyy, mahdolliset erimielisyydet tulisi koittaa ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

 

LISÄTIETOJA

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota yhteyttä:

info@saratedesign.fi

tai puhelimitse 040-5959262

Y-tunnus: 2187519-9

Terveisin

Saara & Teija